groenegelukjes

omdat groen goed doet

Het verhaal van Groene Gelukjes

We genoten van elke seconde van elke workshop 
en willen dit groene geluk delen met zo veel mogelijk mensen.

Bloemen & Groen

Bloemen en groen werken altijd. Goed voor hart en ziel. Zonder woorden, maar goed bij elke emotie. Bijna therapeutisch. Met een eigen bloembinderij voelt Bart dat groen en bloemen mensen gelukkiger maken.

Samen

Samenzijn onder de mensen. Mensen creatief laten zijn. Ieder op zijn of haar eigen tempo. Iedereen iets laten creëren zonder zorgen, zonder veel nadenken, met minder stress. Ontspannen samen zijn en met groen elk zijn eigen unieke exemplaar maken. Al bijna 20 jaar geeft Bart workshops en ziet hij groot en klein gelukkiger worden na een workshop. De laatste jaren geven Bart & Eva samen workshops op locaties op vraag van particulieren, organisaties en bedrijven. 

Delen

Kennis over het bloemschikken, het maken van een boeket, kennis over wat groen met u doet delen is zo veel leuker dan u denkt. Zowel groot als klein, jong en oud, weet de wereld van groen te appreciëren. Bloemen en groen brengen een lach op ieders gezicht, instant happiness! Bart en Eva willen zowel naar particulieren toe als naar bedrijven toe hun groen geluk verder uitbreiden en delen. Durft u het ook aan?